Ropeskipping

ropeskipping

Wat?

Ropeskipping is geen klassiek touwtje springen, maar wel uitdagende, acrobatische & spectaculaire springoefeningen met springtouw(en) zowel voor dames, heren, meisjes en jongens en dit op ritmische muziek.

Wanneer?

GSK, de sportafdeling van Gezinsbond Kemzeke, start in september met een nieuwe reeks rope-skipping. Elke zaterdag van 10u30 tot 12u00. En dit tot eind mei!

Waar?

De lessen gaan door in de sporthal van Stekene.

Doelgroep

Jongens & meisjes vanaf 6 jaar tot en met 18 jaar.

Prijzen

Leden van de Gezinsbond betalen 99 euro voor een volledig seizoen.
Niet-leden betalen 145 euro voor een volledig seizoen.

Er is een vermindering voorzien van 2 euro per volgend deelnemer uit eenzelfde gezinsbond-gezin. In de prijs is inbegrepen: gebruik touwen, verzekering en een T-shirt.

Inschrijven

Inschrijven kan via ropeskipping.kemzeke@gmail.com. Vermeld zeker naam, adres, e-mail, telefoonnummer en geboortedatum van de deelnemer(s). Vergeet ook niet jouw lidnummer van de gezinsbond te vermelden indien je lid bent! De betaling doe je voor aanvang van de cursus via overschrijving op rekeningnummer BE80 7376 1007 5277 BIC KREDBEBB, met vermelding van je naam en geboortedatum.

Het aantal plaatsen is beperkt, wie betaald heeft, is zeker van zijn plaats. Inschrijven kan tot alle plaatsen volzet zijn. Voor meer info kan je terecht op ropeskipping.kemzeke@gmail.com.