Perfecte Ouders Bestaan Niet

Gewest Sint-Niklaas en Beveren organiseren de lezing : “Perfecte ouders bestaan niet !” op woensdag 2 maart 2016 om 20 u.

Niets doet een relatie zo op haar grondvesten daveren als het vader- en/of moederschap. Een mooie verandering, al is de roze wolk soms ver te zoeken. Als ouder kan je het gevoel hebben er alleen voor te staan met  jouw twijfels en gevoelens. Het lijkt soms dat je de enige bent die worstelt met het vinden van een nieuw evenwicht. Een evenwicht dat je steeds opnieuw moet zoeken als je kinderen een jaartje ouder worden. Wel, je bent zeker niet de enige!

Maar hoe ga je om met dat piekeren en met die angst? Hoe haal je kracht uit kleine positieve dingen? Hoe bouw je aan je zelfvertrouwen? Hoe blijf je als partners met elkaar verbonden, terwijl je wordt opgeslokt door het ouderschap? Wat is de kracht van kwetsbaarheid?

Wie?
Diana Koster geeft in haar voordracht heel wat antwoorden en praktische tips. Een lezing vol herkenning en bruikbare tips om met goede moed verder te gaan. Inspirerend en hoopgevend. Een steun in de rug voor elke ouder. Diana Koster, vrouwencoach en verloskundige, combineert haar kennis met ontroerende praktijkverhalen, humor en positiviteit.

Kostprijs : Ticket € 4 (€ 2 met kansenpas).

Waar? Cultuurcentrum Ter Vesten, Gravenplein 2 te Beveren.