Sportweekend 2015

Het voorbije sportweekend ligt nog vers in ons geheugen maar toch blikken wij al vooruit naar de editie van 2015 die plaatsheeft op 11, 12 en 13 september. Na 3 jaar ruilen we De Boerekreek voor De Lork. De Boerekreek was een topbestemming waar we zeer aangename tijden beleefd hebben. Maar, ons ledenaantal groeit en de accommodatie in De Boerekreek werd te beperkt om iedereen de kans te geven deel te nemen. Daarom ruilen we een topbestemming voor een bestemming die nog “topper” is:

De Lork

Gelegen aan de voet van de Kemmelberg in het Heuvelland, de fietsliefhebbers kunnen alvast hun kuiten insmeren! Het verblijf beschikt over mooie, ruime slaapkamers die allen een eigen sanitair (douche, toilet, lavabo’s) hebben. We kunnen gebruik maken van meerdere mooie lokalen voor onze avondactiviteiten en voor de kinderopvang. Er is een ruime refter aanwezig waar we op culinair gebied verwend zullen worden, inclusief bbq. We beschikken over een knap terrein waar we naar hartelust onze activiteiten kunnen uitoefenen op het terrein is ook een kampvuurplaats, vergeet jullie gitaar en kampvuurliederen niet! Een indoor- en outdoorklimmuur zijn aanwezig aan de sporthal die op het terrein gelegen is.

Omgeving

De Lork is gelegen in het uiterst zuidelijke puntje van het West-Vlaamse Heuvelland, op de flank van de hoogste heuvel, De Kemmelberg. Met ook nog zicht op de Vidaigneberg, Rodeberg, Zwarteberg en de Scherpenberg draagt de gemeente terecht de naam “Heuvelland”. De prachtige vergezichten, beboste hellingen en uitgestrekte velden stralen de natuurlijke schoonheid van de streek uit.

Activiteiten

Wij voorzien een weekend met een grote variatie aan sportactiviteiten. De 8-kamp is een traditie geworden, die staat zeker weer op het programma. Een wandeltocht in de mooie omgeving zal ook niet ontbreken. Een nieuwe bestemming geeft ons ook nieuwe (sport)mogelijkheden, amusement verzekerd!

Prijzen

Volwassenen 90 euro
13-18 jaar 65 euro
7-12 jaar 55 euro
3-6 jaar 45 euro
-3 jaar gratis

Inschrijven

Inschrijven zal binnenkort kunnen via onze website.