Extra Dienstverleningen

Onze afdeling geeft extra dienstverleningen aan onze leden:

Go Pass & Rail Pass

gopass Go Pass en Rail Pass met 5% korting op de spaarkaart. De Go Pass is bestemd voor jongeren onder de 26 jaar, de Rail Pass vanaf 26 jaar, te gebruiken tussen 2 Belgische stations. Prijs Go pass: 52 € voor 10 ritten, Rail Pass: 77 euro voor 10 ritten. Geldigheid : 12 maanden vanaf de eerste gebruiksdatum. Let op: Voor kinderen jonger dan 12 jaar en voor houders van een reductiekaart “groot gezin” kan een gewoon treinbiljet voordeliger zijn dan het gebruik van een GO PASS, zeker voor korte afstanden. Dus in elk geval informeren wat de goedkoopste formule is alvorens een Go Pass aan te schaffen.

Meer informatie over de gopass vind je op de website van de NMBS.

GSM Kaarten

Wij hebben de kaarten van de drie operatoren: Pay en Go van Proximus aan 15 Euro, Tempo van Mobistar aan 15 Euro en Base aan 15 Euro. Je krijgt 4% korting op de spaarkaart.

Filmtickets

Filmtickets voor de Siniscoop te Sint-Niklaas. Wij bieden nu filmtickets met 1,60 euro korting op de spaarkaart. Gelieve op voorhand telefonisch aan te vragen of er voldoende tickets in huis zijn. Wij kunnen alleen tickets zonder parking aanbieden.

siniscoop

Je kan ook tickets bekomen voor de Kinepolisgroep, online aan te vragen via de [website](https://www.gezinsbond.be/bioscoopcheques.

Lijnkaarten

Wij hebben lijnkaarten van 15 euro met een korting van 1,5 euro op de spaarkaart.

Al deze diensten zijn te verkrijgen bij:

Van der Steichel Raymond
Dauwstraat 28
9190 Stekene
Tel: 03-779.92.19